Tveka inte att kontakta oss eller ställa en fråga kring ditt ärende.

   
     0411 - 481 41
Tap To Call

Vitsord   arrow

Här presenterar vi goda betyg vi fått från kunder som anlitat Adolfssons, antingen för att ta hand om avfall eller för att flytta.

Lena Liljekvist
”Adolfssons kan verkligen det här med flytt. Jag skulle frakta min och min makes enorma takkrona med ljuskristaller från Enköping till La Manga i Spanien och var livrädd att flera delar av den bokstavligt skulle vara i kras när den kom fram, men det visade sig tack och lov att allting var intakt vid ankomsten till La Manga.”

Silje Smitt
”När kommunen svek mig kontaktade jag Adolfssons som ett sista desperat försök efter rekommendation från en god vän. Jag pratar alltså om mitt avfallskärl som kommunen skulle byta ut men försenade gång på gång, och till slut höll jag på att begravas i ett berg av mina egna sopor. Tur då att Adolfssons ryckte in snabbare än blixten och försåg mig med ett nytt, fint sopkärl!”

Mahmed Abdullah III
”I mitt eget land är jag KUNG, men i Sverige trivdes jag aldrig särskilt bra på grund av det kyliga klimatet. När jag skulle flytta tillbaka med hela mitt bohag hade jag problem att hitta en flyttfirma som arbetade med vettiga priser. Som tur var upptäckte jag Adolfssons som hjälpte mig ända ner till Europas sydöstligaste gräns där jag själv kunde hyra lastbil och köra resten av vägen till Turkiet.”

Ronja Rosenlund
”Jag hade en obetald faktura som jag glömt bort på grund av att jag varit bortrest på semester under flera veckor. Jag ringde Kajsa och hon var otroligt tillmötesgående och förstående när jag förklarade mitt ärende. Älskar verkligen företag som kan vara personliga och flexibla då det behövs.”