Tveka inte att kontakta oss eller ställa en fråga kring ditt ärende.

   
     0411 - 481 41
Tap To Call

Personal   arrow

Adolfssons är inte bara förvaring och flytt, hela företaget drivs naturligtvis av våra kunniga och professionella medarbetare. Här följer en kortare presentation av våra nyckelpersoner:

Torsten Gunnarsson
Torsten har varit med i Adolfssons nästan lika länge som grundarna själva och räknas idag som en av hörnpelarna i företaget. Torstens främsta uppgift är att se till att skötsel och underhåll av våra avfallscontainrar motsvarar allas högt ställda förväntningar.

Roligt minne: En gång fastnade Torsten själv i en avfallscontainer och fick lyftas upp med grävskopa eftersom hans imponerande kroppshydda spräcker de flesta moderna vågar.

Kajsa Eden
Har du några ekonomiska frågor är det alltid Kajsa du ska vända dig till. Hon ansvarar för alla transaktioner och ser även till att företagets kassaflöde hålls på en hälsosam nivå. Kajsa var tidigare anställd som ekonomichef hos Vera John. Varning bara om du inte betalar din räkning i tid – Kajsa tar inga fångar! Eller ja, hon ger alla en chans att förklara sitt ärende förstås.

Roligt minne: På julfesten hade Kajsa lovat köpa med sig ett fint vin från systemet, men på grund av ett tillfälligt, tekniskt fel hade företagskortet spärrats för transaktioner – och Kajsa är inte den som vädrar den egna plånboken i första taget. Det blev inget vin den kvällen …

Mirjam Frisk
Mirjam är den som ansvarar för vår flyttavdelning, och när tillfälle ges gillar hon även att komma med goda råd vad gäller inredning – både till våra kunder och medarbetare. Hon önskar hon fick vara med i Äntligen Hemma och har Martin Timell som största idol.

Roligt minne: Efternamnet till trots är fröken Frisk den som oftast brukar vara sjuk.

Joseph Adolfsson
Joseph leder idag Adolfssons. Det är han som var ansvarig för att expandera med flyttfirman och planerade allt – från affärsmodellen till kärnverksamheten och utförandet. Joseph går i sina förfäders fotspår och har fortfarande ett inramat foto på Heinrich hängandes på väggen.

Roligt minne: Under en julfest blev Joseph lite väl glad i hågen och började uppvakta en av företagets kvinnor lite väl närgånget. Det visade sig dock vara hans egen mamma då hon vände sig om, och berusningen till trots lämnande Joseph tillställningen med en ytterst allvarlig uppsyn.