Tveka inte att kontakta oss eller ställa en fråga kring ditt ärende.

   
     0411 - 481 41
Tap To Call

Om   arrow

Den här sajten tillhör Adolfssons maskineri och lagringsservice. Vi tillhandahåller jättestora containrar samt även sophantering och flyttservice. Allting som går att stoppa in i olika sorters utrymmen kan man säga är vår specialitet. Vi tillverkar även maskiner som trycker ihop och komprimerar avfall så att det tar minimalt med plats. Vi planerar att tillverka dessa maskiner för sopbilar, men riktigt där är vi inte än.

collage2_488x100

Adolfssons startade sin verksamhet 1971, men har tyska anor så långt tillbaka som 1939. Från början var det Heinrich Adolfsson som fick en idé om hur han skulle städa upp på Tysklands gator och torg som vid den här tiden var fullkomligt nedlusade med skräp och andra sopor. Han startade en liten verksamhet vars syfte var att ta hand om det värsta avfallet i Tysklands förorter och förvara det på lämplig plats. Heinrich utnyttjade järnvägen för att frakta bort enorma mängder avfall från stadsdelarna på samma gång och tyskarna kunde återigen andas frisk luft. Nyckeln till framgång var att organisera tågavgångarna så att de gick i skytteltrafik. Det var ingen lätt uppgift i dåtidens Tyskland, men tyskarna är som bekant kända för sitt extrema ordningssinne och att var sak har sin plats – även avfall!

Till Sverige kom verksamheten först 1971 alltså, och då var det främst stora containrar som gällde – en verksamhet som håller i sig än idag. Dessa stora schabrak fylldes till både bredden och höjden med gamla möbler, textiler och metall som folk har tröttnat på. I mitten på 80-talet expanderade Adolfssons och började även syssla med flyttservice. Vi köpte in sprillans nya lastbilar tillverkade av Volvo, och även om det företaget blivit kinesiskt idag rullar vi fortfarande främst på svenska vägar. Flyttservicen i sig expanderade i början av 00-talet till att innefatta större delen av Västeuropa (de östeuropeiska vägarna vågar vi oss fortfarande inte på). Vi har flyttat möbler och hela bohag till platser som Dublin, Valetta och Malaga. Du kan läsa mer om vår flyttservice under sektionen ”Flyttjänst”.

Idag är Adolfssons en av de ledande aktörerna vad gäller avfallshantering och flytt. Under sektionen ”Vitsord” kan du själv läsa hur nöjda våra kunder är. Vare sig du har ett företag som behöver avfallslösningar eller en privatperson som vill flytta dit bohag genom hela Europa kan Adolfssons hjälpa dig från start till mål. Vi har inte bara utmärkt utrustning, utan även kunnig och serviceinriktad personal – läs mer om vår personal under stycket ”Personal”.