Tveka inte att kontakta oss eller ställa en fråga kring ditt ärende.

   
     0411 - 481 41
Tap To Call

Flyttjänst   arrow

bilen_2Adolfssons flyttjänst utför inte bara sitt jobb snabbt, utan även med försiktighet och precision. Vi tar oss mer än gärna an stora och fysiskt känsliga möbler och tavlor som du vill frakta från Sverige till den spanska solkusten eller andra europeiska destinationer som brukar vara populära bland svenskar. Dessutom är vi riktigt billiga och har bra villkor. Som exempel är minsta flyttlass vi accepterar endast en kubikmeter, och för att frakta den till Spaniens sydkust (bara som exempel) tar vi så pass lite som 3000 kr. Jämför gärna med våra konkurrenter i branschen så kommer du märka att de både kräver större flyttlass och tar mer betalt än vad vi gör. De 3000 kronorna är dessutom inklusive alla avgifter, till exempel bensin och personalkostnader.

När det gäller känsliga saker som tavlor så ser vi alltid till att förpacka dessa i rikligt med emballage innan de tar sin plats i lastbilen (denna tjänst ingår i våra priser). Är tavlan inramad tas särskild hänsyn till detta och då läggs den med framsidan av ramen nedåt mot en mjuk och plan yta. Allting förpackas och lastas med mångårig erfarenhet i bagaget och skulle något ändå gå snett kommer vi fullt ut att ersätta dina möbler/tavlor – du behöver inte betala för någon extra försäkring. Vi kan utlova en sådan generös service eftersom vi vet hur man fraktar och flyttar. Adolfssons behöver inte gardera sig mot oförutsedda händelser eftersom vår säkerhetsnivå är så hög. Självklart kan den extrema oturen vara framme, till exempel att en jordbävning i södra Europa sker och att lasten på sådana osannolika sätt blir skadad eller förstörd. Oavsett vad som sker tar vi ansvar och ersätter våra kunder för skadad egendom.

Ingen är dock perfekt, så inte heller Adolfssons. Det finns vissa saker vi inte flyttar eller fraktar, och dessa inkluderar följande:

Levande djur (uppstoppade djur går bra)
Människor
Enskilda saker med ett värde på 100 000 kr eller mer (det totala värdet kan överstiga 100 000 kr)

Hur snabbt flyttar vi då dina prylar? Inom Sverige tar det upp till tre dagar beroende på var du vill ha allt flyttat – framför allt är det norra Sverige som kan försena flytten en dag eller två då vi anlitar en underleverantör för vissa områden. Flyttar du däremot exempel från Stockholm till Göteborg tar flytten endast en dag. När det gäller europeiska destinationer kan det ta upp till en hel vecka att fixa biffen, och vill du ha bohaget till ett land utanför EU (till exempel Schweiz) kan extra tullkostnader komma att adderas på det belopp du redan har betalat. Men var inte orolig, vi delger dig alltid viktig information innan vi accepterar uppdraget och dina pengar.