Tveka inte att kontakta oss eller ställa en fråga kring ditt ärende.

   
     0411 - 481 41
Tap To Call

Avfall och containrar   arrow

Vi kan det här med hur man bäst gör sig av med avfall och får det att ta upp så liten plats som möjligt. Adolfssons har utvecklat sina egna avfallskomprimatorer som trycker ihop skräpet till små boxar. Vill du kanske skrota din gamla rosthög till bil går det utmärkt att göra med hjälp av Adolfssons. Vad gäller våra containrar så producerar vi allt ifrån relativt små källsorteringskärl till gigantiska baracker för människor att tillfälligt vistas i. Till exempel tillhandahåller vi just nu baracker till de anställda på en byggfirma då de färdigställer ett projekt i Göteborgs innerstad. Vi har även våra egentillverkade sopkärl runt om i landet, till exempel i Kungsbacka, Sorunda och på Gotland.

LV_Oppningsbar

Att syssla med avfall och sopor kanske verkar som ett skitjobb, men det är faktiskt förvånansvärt stimulerande. Utan oss skulle sophämtningen och miljöstationer runtom i landet få det svårare att ta hand om folks skräp – det är faktiskt en ganska härlig känsla att vara den där osynlige lagspelaren som får kuggarna att snurra i samhället.

Våra stora containrar och baracker är byggda för ett nordiskt klimat med bitande kyla, regn och hårda vindar. Behöver du avfallslagring är det Adolfssons du ska vända dig till först, helt enkelt. Det här är fortfarande vår kärnverksamhet, även om flyttavdelningen växer för varje år som går.